58 85 20 51 info@hgg.dk

Markiser

Markiser til ethvert behov

Markiser pryder ethvert hus, hvad enten det er stort eller lille, nyt eller gammelt, i ét eller to plan. Markisen er ofte det sidste, der kræves for at friske huset op.

Mere tid til hygge

Den danske sommer er utrolig dejlig – men ofte alt for kort. Markisen er derfor den perfekte løsning til dem, der ønsker at tilbringe mest mulig tid udendørs. En markise giver både mulighed for en smukkere bolig og mere tid til hygge i næsten alt slags vejr.

Nydelse og romantik i ét

Bliver solen for stærk over middag, giver markisen en behagelig skygge. Markisen hjælper også med til at holde på varmen, når temperaturen hen på aftenen falder. Og ud på de sene timer skærmer markisen fortræffeligt af for den faldende dug.

Med vores terrassemarkiser er der rig mulighed for, at udnytte de dejlige stunder vores sommer byder på. Der bliver flere timer i døgnet og flere dage om året, hvor det er muligt, at nyde ude livet i fulde drag.

Dertil kommer en fleksibilitet, som selv den bedste udestue ikke kan udvise. For markisen fungerer jo også som en udestue – blot med den ekstra gevinst, at den kan køres ind, når solen skal nydes. Og så fylder den ikke unødigt i omgivelserne.

Vinduesmarkiser skærmer på effektiv vis af for solen. Også når solen sidst på dagen står meget lavt. Samtidig giver vinduesmarkisen et hyggeligt og romantisk udseende – Her mødes indendørs kølighed med udendørs varme og glød på bedste vis.

Solgardiner

Acrimo Screen er et udvendigt rullegardin, som hæves og sænkes parallelt med ruden/ vinduet. Screen yder effektiv beskyttelse mod solvarme og lysreflekser, og sikrer et godt indemiljø.

Screen er meget effektiv og holder op til 85% af det direkte sollys og varme ude, idet Screendugen reflekterer solstrålerne før de når glasset.

Screen udmærker sig ved:

  • Lille indbygningsmål!
  • Tillader visuel kontakt til omverdenen.
  • Reducerer solvarmen og lysreflektionen effektiv for de fleste formål, idet den dækker glasarealet totalt.
  • Er ikke permanent – Kan køres op efter behov.
  • Enkel og økonomisk montering.
  • Halvtransparent, holdbar PVC- belagt glasfiberdug.

Tilbehør og styresystemer

Til alle motorbetjente anlæg kan der tilsluttes en styringsautomatik, som kører afskærmningen ud, før solvarmen og lyset bliver generende, eller ind når vindhastigheden bliver for stor.

De tilsvarende grænseværdier med henholdsvis K- lux (lys) og sek. meter (vind) kan indstilles individuelt.

Markise

Model 6740 Ny kassette markise i et nyt og spændende look af italienske designere der passer perfekt til moderne arkitektur.
Velegnet til terrasser og butiks facader

Kan laves op til 700cm i bredden og med udfald på 150, 200, 250, 300 og 350cm

Standard farve Alu.

Model 6710 Kassette markise med et smukt afrundet design. Den er meget slimline og virker meget diskret i set udseende.Flot på alle terrasser. 

Kan blive 500cm bred og udfald 150, 250, og 300cm
Standard farver grå eller hvid, men kan fås i alle mod tillæg
Kan også laves med rullegardin i forbum.

Model 6200 er et konkurrencedygtigt produkt. Markisen er velegnet til terrasser og butiksfacader.
Den kan blive op til 600cm bred og har et udfald på 200, 250 og 300cm. Kan fås med trinløs indstilling af udfaldsvinklen

Gratis besøg
af gardinbussen

Vi kommer til jer med et stort udvalg

Vi tager mål Vi giver råd og vejledning Professionel montering
Copyright © Høng Gardin & Gulvservice - Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookiepolitik