58 85 20 51 info@hgg.dk

Ovenlys vinduer

Til alle Velux og andre ovenlys vinduer findes der et stor udvalg i dekorative muligheder:
Rullegardiner, mørklægning, plisse, persienner, liftgardiner og myggenet.

Her er vist et eks. med en plissé kombineret med 2 dess. Dette produkt kan også fåes til alle lodrette vinduer i alle tænkelige mål.

Solafskærmning

Du har garanti for et perfekt match med dit VELUX ovenlysvindue - uanset hvor gammelt det er - når du vælger VELUX solafskærmning. Det skyldes, at vi selv designer, tester og fremstiller alle gardiner, markiser og rulleskodder. Vi giver dig 3 års garanti på solafskærmningsprodukter og tilbyder et stort sortiment med en lang række praktiske produktdetaljer.

Rulleskodder

Med VELUX rulleskodder får du mange fordele på én gang: Luk af for lyset og sommervarmen, spar energi om vinteren og dæmp støjen fra regn og hagl.

Vælg mellem manuel betjening, elektrisk eller solcelledreven fjernbetjening. - de har hver deres fordele, så du kan vælge den type, der passer bedst til dine behov Med et VELUX insektnet kan du nyde dine måltider sammen med familien – uden uindbudte gæster, selvom vinduerne er åbne.

Insektnettet monteres på væggen, så du kan anvende vinduet fuldstændigt, som du plejer. Når du ikke har brug for insektnettet, ruller du det bare op i aluminiumskassen. Det kan kombineres med alle typer af VELUX solafskærmning. VELUX plisségardiner hjælper dig med at skabe en særlig atmosfære i rummet.

Du kan lukke den rette mængde lys ind takket være det nye specielle betjeningssystem, der giver dig mulighed for nemt at anbringe gardinet hvor som helst i vinduet. Til rum, der også benyttes til pauser midt på dagen, kan du vælge en kombiløsning bestående af mørklægnings- eller rullegardin og et kombiplisségardin.

Plisségardinerne betjenes enkelt og trinløst og fås med manuel eller elektrisk betjening. De monteres hurtigt og nemt, fordi de er udstyret med vores unikke Pick&Click!™ system, som sikrer et perfekt match med dine VELUX ovenlysvinduer. Hvis du også ønsker varmebeskyttelse i dit rum, kan du samtidig montere en udvendig markise eller rulleskodde.

Elektriske ovenlysvinduer på den nemme måde

Lys, frisk luft, optimal udnyttelse af dit rum - med et enkelt klik - det får du med vores elektriske løsninger. VELUX elektriske løsninger er udviklet og designet specielt til vores ovenlysvinduer. Uanset om du skal have nye vinduer eller blot vil øge komforten i de eksisterende, har vi en løsningen.

INTEGRA® - det elektriske, programmerbare ovenlysvindue

VELUX INTEGRA® er en gennemtænkt løsning, hvis du skal have nye vinduer og ønsker at samle alle elektriske funktioner i én fjernbetjening. Med INTEGRA får du et alt-i-ét elektrisk vindue, der er lige til at montere og klar til brug.

Gratis besøg
af gardinbussen

Vi kommer til jer med et stort udvalg

Vi tager mål Vi giver råd og vejledning Professionel montering
Copyright © Høng Gardin & Gulvservice - Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookiepolitik