Duo rullegardin

Duo rullegardinet er med til at skabe liv og hygge i dit hjem, da du selv kan styre mængden af lys. Læs mere her om hvad gardinet kan gøre for dit hjem og hvordan du kan få det mest optimale ud af gardinerne.  

Duo rullegardin

Et duo rullegardin bliver monteret på samme måde som et almindeligt rullegardin. De bliver begge samlet om en rulle som sættes op i toppen af vinduet.

Forskellen på duorullegardinet er, at de har et dobbelt lag med transparente og ikke-transparente striber. På den måde kan striberne overlappe hinanden og nemt regulere lysindfaldet.

Duo rullegardinet bliver betjent med et kædetræk, hvor man let kan tilpasse hvor striberne er på de to lag.

Twist Gardiner til soveværelset - solafskærmning

Kontakt os

  Gode grunde til at vælge Duo rullegardin

  Når du vælger duo rullegardinet, får du flere funktioner i et. Du kan styre lysindfaldet på en helt bestemt måde med duo rullegardin.
  Duo rullegardinet har nemlig 3 forskellige indstillinger: åbent (fuldt lysindfald), halv åbent (begrænset lysindfald) og lukket (mørklægning).

  Denne løsning er smart for dig der ønsker at regulere lysindfaldet i løbet af dagen. Det kan være at du ikke ønsker fuldt lys, men samtidig heller ikke ønsker det er helt mørkt. Så er funktionen halv åbent et must, da det er med til at skabe en hyggelig og afslappet stemning i dit hjem, samtidig med du stadig har naturligt lys i rummet. Ønsker du til gengæld mørklægning, kan du regulere gardinerne, så der ikke kommer noget lys ind.


  Duo rullegardin

  Duo rullegardiner der passer til lige netop dit hjem

  Vi ved at der findes mange forskellige hjem og vinduer, derfor fås vores duo rullegardiner i alle størrelser og farver.

  Vi tilbyder skræddersyede gardiner, så du kan få den bedste løsning til dig. Vi benytter os udelukkende af den bedste kvalitet, derfor kan du også være sikker på, at gardinerne holder i mange år.

  Du er altid velkommen til at besøge os i vores showroom i Høng, her kan du se alle vores varianter og mærke vores kvalitetsprodukter. Leder du efter en helt bestemt farve, så tøv ikke med at spørge, så vil vi gøre alt for at få den hjem, hvis vi ikke allerede har den.

   

  Luxaflex® Twist® Rullegardin er et moderne og stilrent gardin, som kan tilpasses enhver udsigt

  Nyd de transparente og tætte striber, som glider forbi hinanden og regulerer lyset som penselstrøg gennem hele huset. Resultatet er et varieret lys, som bløder stemningen op og giver dig lysindfald med et twist.

  En vigtig detalje i indretningen

  Måske er det striberne i Twist Rullegardin som understreger hjemmets indretning. Helt sikkert er det at Twist Rullegardin forandrer følelsen og lysindfaldet i rummet. Kast dig ud i et overflødighedshorn af valgmuligheder med væv i forskellige farver og strukturer. Kontakt os.

  Twist Gardin i sort

  Designbeslag

  For et mere eksklusivt udseende kan du vælge et designbeslag i aluminium. Designbeslaget er i aluminium med detalje i hvid, grå eller sort

  Betjening: Sidetræk

  Betjenes med en endeløs kæde i hvid plast eller mat rustfrit stål sammen med en flot designet kædelod

  Twist Gardin i neutral farve
  Twist Fjernbetjening til gardiner

  Betjening: Motor 24 V

  Der findes mange fordele ved motorstyring, det er nemt, bekvemt og energibesparende. Motoren styres med en kontakt placeret på væggen eller fjernbetjeningen. Du kan også vælge en lys- og temperatursensor eller timer.

  Få et godt tilbud på duo rullegardiner her

  Lyder duo rullegardiner som noget for dig? Så kontakt os her. Vi står klar til at hjælpe dig med dine ønsker.

  Er du stadig i tvivl om hvilke gardiner du skal vælge? Så kan du bestille Gardinbussen allerede i dag, helt gratis og uforpligtende. Vores formål er at vejlede og rådgive dig, så du får gardiner der passer til lige netop dit hjem. Vi giver dig altid et uforpligtende tilbud ud fra dine ønsker.

  Gratis besøg af gardinbussen
  indenfor 48 timer