Gardinbussen

Hos Høng Gardin- og Gulvservice tilbyder vi personlig og professionel rådgivning med gardinbussen. Vi kommer kvit og frit ud til dig med en masse vareprøver og rådgiver dig til den bedste løsning til dit hjem. Kontakt os i dag og få besøg af os inden for 48 timer.

Få besøg af gardinbussen hos Høng Gardin- og Gulvservice

Med gardinbussen besøger vi dig i din husstand. Her medbringer vi stofprøver, og måler op til nye gardiner. Med vores gardinbus sørger vi for professionel hjælp til beslutningen om farvevalg og gardintype. Du kan være sikker på råd og vejledning, samt professionel montering af gardiner. Det kan faktisk ikke blive meget nemmere at finde gardiner til din bolig. Det eneste du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen på siden, og vi kommer til dig.
Efter du har udfyldt vores kontaktformular, finder vi sammen et tidspunkt, der passer bedst for, at vi kommer, og besøger dig. Hos Høng Gardin- og Gulvservice tilbyder vi et gratis besøg med gardinbussen allerede indenfor 48 timer. 

Hvordan fungerer gardinbussen?

På et besøg med vores gardinbus har vi masser af gardinprøver med. På den måde kan du se alle gardin mulighederne til din bolig og være sikker på at vælge det helt rigtige type gardindesign, samt farve til dine kommende gardiner. Er der tale om gardiner til flere rum, sørger vi for, at du får mulighed for at se de forskellige gardinprøver i de respektive værelser. Efter du har fundet de gardiner du synes om, måler vi op og får gardinerne monteret. 

Det kan være at nogle af dine vinduer ikke er på standardmål. Det kan vi fikse ved at bestille dine gardiner på mål. Her får du lavet en opmåling af alle gardinerne, så de bliver produceret i præcise størrelser til dine vinduer. Efter gardinerne er produceret, kommer vi hjem til dig, og monterer dem, så vi er sikre på de hænger helt præcist og passer perfekt til din bopæl.

Kontakt os

  Få personlig rådgivning med gardinbussen

  Vi har mange års erfaring inden for gardin verdenen og vil gerne dele denne erfaring med dig. Derfor står vi til rådighed med et bredt udvalg af varer prøver når vi kommer forbi med gardinbussen. På den måde kan du bedre få en fornemmelse af hvordan vores produkter spiller sammen med resten af din bolig, og derved finde det der lever op til dine ønsker og behov.

  Som din gardinekspert giver vi dig personlig rådgivning, der tager udgangspunkt i dit hjem og dine ønsker, så du har det aller bedste grundlag for at træffe den helt rigtige beslutning. Vi kommer selvfølgelig ud helt gratis og det er uforpligtende at booke et møde med os. Vi glæder os til at skulle besøge dit hjem!

  Plissé til huset

  Find de rette gardiner hos os

  Det kan være utroligt svært at finde de helt rigtige gardiner til boligen. Der findes et væld af varianter, designs og materialer. Derfor kan det være svært at at forestille sig, hvilke gardiner der vil passe ind i dit hjem, når du står nede i butikken eller shopper på nettet. Her er gardinbussen din bedste ven.

  Vi sørger for at du får de helt rigtige produkter så du bliver tilfreds med dine nye gardiner. Derfor tilbyder vi et gratis og uforpligtende møde med os, hvor vi med glæde kommer ud forbi med gardinbussen fuld af vare prøver. Med gardinbussen kan du nemt se de forskellige varianter og materialer i dit eget hjem, hvilket er med til at gøre beslutningen nemmere.

  Gardiner kan have en stor indvirkning på hvordan du bruger et rum. Tynde og lette gardiner kan skabe en romantisk stemning, hvorimod tykkere og mørkere gardiner giver en lounge stemning. Gardiner kan også være den sidste del der får rummet til at spille bedre sammen. Book et møde med gardinbussen allerede i dag og lad os hjælpe dig med at finde dine nye gardiner.

  Gardinbussen der tænker lidt længere

  Vi går op i at kunden er i fokus når vi kommer ud forbi med gardinbussen. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i hvad din situation er og hvordan vi bedst muligt kan rådgive dig, så du ender med nye gardiner, du kan være glad for i mange år. Med vores ekspertise og dine drømme kan vi garantere at levere et slut resultat du vil være sætte pris på. Lad os sammen finde den løsning der passer netop dig. Kontakt os allerede i dag!
  Persienner i sort
  gardinbussen

  Gardinbussen priser

  Et besøg af gardinbussen på din bopæl er uforpligtende og ganske gratis. Priserne på selve gardinbussens gardiner afhænger af, hvilken type gardin du vælger samt størrelsen på gardinerne. Dog kan du være sikker på konkurrencedygtige priser med topkvalitet.

  Lad gardinbussen besøge dig

  Hvis gardinbussen lyder som noget for dig eller du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Så skal du blot kontakte os på telefon 58 85 20 51 eller via mail hgg@hgg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Gratis besøg af gardinbussen
  indenfor 48 timer