Få besøg af gardinbussen hos Høng Gardin- og Gulvservice

Med gardinbussen besøger vi dig i din husstand. Her medbringer vi stofprøver, og måler op til nye gardiner. Med vores gardinbus sørger vi for professionel hjælp til beslutningen om farvevalg og gardintype. Du kan være sikker på råd og vejledning, samt professionel montering af gardiner. Det kan faktisk ikke blive meget nemmere at finde gardiner til din bolig. Det eneste du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen på siden, og vi kommer til dig.

Efter du har udfyldt vores kontaktformular, finder vi sammen et tidspunkt, der passer bedst for, at vi kommer, og besøger dig. Hos Høng Gardin- og Gulvservice tilbyder vi et gratis besøg med gardinbussen allerede indenfor 48 timer. 

Hvordan fungerer gardinbussen?

På et besøg med vores gardinbus har vi masser af gardinprøver med. På den måde kan du se alle gardin mulighederne til din bolig og være sikker på at vælge det helt rigtige type gardindesign, samt farve til dine kommende gardiner. Er der tale om gardiner til flere rum, sørger vi for, at du får mulighed for at se de forskellige gardinprøver i de respektive værelser. Efter du har fundet de gardiner du synes om, måler vi op og får gardinerne monteret. 

Det kan være at nogle af dine vinduer ikke er på standardmål. Det kan vi fikse ved at bestille dine gardiner på mål. Her får du lavet en opmåling af alle gardinerne, så de bliver produceret i præcise størrelser til dine vinduer. Efter gardinerne er produceret, kommer vi hjem til dig, og monterer dem, så vi er sikre på de hænger helt præcist og passer perfekt til din bopæl.