Persienner

Persienner er en flexibel og effektiv måde at skærme af for sollys

Vil du bare have lidt lys ind vinkler du persiennelamellerne lidt. Vil du have det helt mørkt vinkler du dem så meget du kan. Og vil du lade solen flyde ind i rummet trækker du persiennen helt op.

Vores persienner er et helt og holdent målbestilt produkt og findes både i eget varemærke og i Luxaflex. Vores persienner findes i aluminium, træ og det såkaldte livsstil, som kombinerer træ og aluminium i et spændende design. Derudover findes Luxaflex aluminiumspersienner som Ondulette® i forskellige mønstre, Variozone, som gør det muligt at dele afskærmningen i sektioner, og Lightline med sit specielle design, som lukker uønsket lys ude.

I vores målbestilte kollektion vælger du imellem flere forskellige farver og nuancer, mønstre, lamelbredder, stigebånd og betjeningsmuligheder. De mest populærere farver er hvid, grå og sølv. Andre almindelige valg er beige og sort. Men mange vælger også stærkere farver som fuchsiarød, marineblå, rød og brun. Du kan også skabe en kontrastfuld effekt ved at vælge to forskellige farver i en og samme aluminiumspersienne.

Vores persienner findes med drejestang/snortræk, kædetræk og motor, og findes i forskellige typer for at passe til dit behov og vindue.

Alle vores mange farver er præsenteret i vores målbestilte kollektionsbog.

Gratis besøg af gardinbussen
indenfor 48 timer

Gratis besøg af gardinbussen
indenfor 48 timer

  • Vi tager mål
  • Vi giver råd og vejledning
  • Professionel montering