Duette® gardiner

Høng Gulv- og Gulvservice tilbyder et stort udvalg af Duette gardiner til dine behov. Kontakt os i dag og bliv klogere på hvad vi kan gøre for dig.

Duette® gardiner er stof i brede baner, som kan trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden

Luxaflex® Duette® gardiner er et dobbelt plissegardin, som passer til langt de fleste vinduesformer og størrelser. Duette gardiner passer til runde, trekantede, sekskantede og selvfølgelig firkantede vinduer, og er altså en gardinløsning til dig som ønsker en elegant men funktionel gardinløsning. Luxaflex® Duette® gardiner fås i mange forskellige materialer, tætheder og smukke farver – besøg vores butik for at se materiale- og farveudvalget eller lad vores gardinbus komme til dig – her kan du samtidig få taget gardinopmålinger af en af vores erfarne gardinmænd.

Fede fordele ved Duette gardiner

Ved at vælge Luxaflex® Duette® gardiner får du en perfekt kombination af elegance og funktionalitet. Luxaflex® Duette® gardiner er nemlig ultra fleksible, energieffektive, lydabsorberende og spækket med forskellige betjenings- og anvendelsesmuligheder. Der er flere typer gardiner, du kan finde i denne kategori, lige efter dine behov og ønsker. Dem der formørker rummet totalt, og dem der blokere sollys, men holder rummet oplyst med naturlig daglys. Stof og størrelse efter dine præferencer. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om Duette gardiner er løsningen for dig.

Duette gardiner's priser tilpasses dine behov

Duette® gardiner’s priser er meget forskellige afhængigt af dine behov, og dine ønsker til materialet m.m. Vi stræber dog altid efter at tilbyde vores kunder Duette® gardiner til konkurrencedygtige priser. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om, Duette® gardiner’s priser.

Moderne og æstetisk gardinløsning

Duette® gardiner står på ønskelisten, når det kommer til at finde et moderne outfit til dit vindue. Duette® gardiner forbliver på mode og udgør fremragende tilføjelser til den strømlinede elegance af moderne interiørdesign. Duette® gardiner tilbyder et attraktivt alternativ til gardinbutikken. Det brede udvalg af forskellige stoffer og farver giver dig mulighed for at tilføje et afsluttende, individuelt præg til dit værelse. Gardinerne kommer med aluminiumsskinner med flere glidekanaler. 

Duette gardiner som mørklægningsgardiner

Skal du formørke et rum, men vil også gerne vil have flotte gardiner? Så er duette gardiner den helt oplagte løsning. Medmindre du er ekstremt lysfølsom, bør disse blokere nok lys til at hjælpe dig med at sove om natten. Vi har testet mange mørklægningsgardiner og fundet ud af, at dem, der blokerer mest lys, ofte har et billigt stof, men stoffet på duette gardiner ser ud, føles, og er af høj kvalitet. Selvom gardinerne kan lukke lidt lys ind i løbet af dagen, vil de stadig blokere mere lys end mange gardiner, vi har fundet. 

Vælg stof efter dit valg

Skærm – det er det mest populære stof til fremstilling af gardiner til køkkenet eller soveværelset. Ethvert design af et polyestergardin ser tredimensionelt og realistisk ud. Gardiner lavet af dette stof hjælper dig med at skjule fra direkte sollys på en lys solskinsdag.  

Blackout – dette er et draperet stof, som har uigennemsigtige og lystætte egenskaber. Hvis du vil skabe halvmørke i rummet på en solskinsdag, vil gardinerne i mørklægningsstof hjælpe dig med det. 100% lystæt.

Alle vores produkter er holdbare:

  • De falmer ikke i solen,
  • Slides ikke i vask (under plejeforhold),
  • Mister ikke formen.

 

Betingelser for pleje:

  • Vask ting i vaskemaskinen ved en temperatur på 30-40 grader.
  • Brug ikke blegemiddel ved vask.
  • Stryg kun ved laveste temperatur.

Kontakt os

    Gratis besøg af gardinbussen
    indenfor 48 timer