Rullegardiner

Rullegardiner af særlig høj kvalitet

vores målbestilte kollektion vælger du selv mellem forskellige væv, afslutninger, flæser, kantbånd og nedtræk. På den måde designer du dit eget rullegardin. Du kan også få dit rullegardin i eget stofvalg, læs mere om eget stofvalg under Om produktet.

Vores rullegardiner fås med sidetræk, fjeder og motor og findes i forskellige typer for at passe til dit behov og vindue. Sidetrækket fås i hvid, stål og sort. Alle væv i vores målbestilte rullegardinskollektion kan også bestilles som panelgardiner.

Alle vores forskellige væv findes præsenteret i vores målbestilte kollektionsbog.

LiteRise Rullegardin – Rolig elegance

LiteRise gør op med irriterende og hakkende rullegardiner, der ikke vil blive siddende i den rigtige højde, fordi fjederen er slidt eller har sat sig fast. Med en simpel, rolig bevægelse kan du placere gardinet nøjagtigt, hvor du ønsker.

Med en lydsvag teknik og minimalt lysindslip langs vinduets sider kan du roligt og elegant kontrollere lysindfaldet i hjemmet.

Skab for eksempel en særlig stemning ved at lade morgensolen skinne ind i forskellige niveauer fra rummets vinduer.

Efterhånden som solen får kraft, kan du løfte gardinet mere og mere for at give solens stråler plads til at passere gennem vinduet.

Rullegardiner med fokus på design og funktion

Med LiteRise Rullegardin kommer design og funktion i fokus, da gardinet altid leveres med en enkel og elegant underliste, som sikrer en nem indstilling af gardinets placering.

Tre forskellige design og fire forskellige farvemuligheder gør det muligt at vælge den underliste – der passer bedst ind i din indretning og stil.

Luxaflex har altid været anerkendt for at skabe gardinløsninger, som er fremtidssikret, nyskabende, og som bringer følelser ind i boligen. Det også er tilfældet med den unikke LiteRise funktion til rullegardiner, der allerede er eftertragtet og kendt fra plissé og Duette gardiner.

Gratis besøg af gardinbussen
indenfor 48 timer

Gratis besøg af gardinbussen
indenfor 48 timer

  • Vi tager mål
  • Vi giver råd og vejledning
  • Professionel montering